Byggstädning

Byggstädning i Stockholm

Vi har utökade möjligheter att genomföra byggstädning i Stockholm med omnejd, grovstädning, finstädning och slutstädning av byggarbetsplatser. Vi har kollektivavtal med Almega för alla typer av grov-och byggstäd.

Vi har tidigare arbetat med uppdrag inom byggområdet och har fått nya möjligheter att utveckla denna del av verksamheten genom att vi knutit till oss ny personal med lång erfarenhet av städning av byggen, byggstäd i Stockholm.

Dekalex-byggstädning
Dekalex-byggstädning
Dekalex-byggstädning

Detta ingår i byggstäd

Byggstädning för nyproduktion

Vi städar även nybyggda villor, flerbostadshus och fastigheter. Städning efter nyproduktion kan du boka som företag. Vi har erfarenhet av både mindre och större projekt och kan även erbjuda extra tjänster såsom grovstädning under byggets gång, bortforsling av byggskräp och uthyrning av entrémattor till byggföretag. För städning av nyproduktion offereras pris beroende på projektets omfattning så hör av er till oss och berätta mer om Ert bygge!
Du får ett fast pris redan vid bokning. Hör av Dig via mail eller telefon om det gäller en mer omfattande renovering där mer än en vanlig byggstädning kan behövas så hjälper vi Dig.

Du kan idag få hjälp med grovstädning, finstädning och slutstädning av vår kompetenta personal. För att få stort utbyte av sin personal krävs en ren och sund arbetsmiljö. Genom att ha en kontinuerlig byggstädning under projektgång skapar vi förutsättningar för en ren, trivsam och säker arbetsplats / nybyggnad – ombyggnad i Stockholm med omnejd.

 

Rena byggarbetsplatser ökar effektiviteten och ger säkrare arbetsplatser för alla yrkesgrupper på bygget. I många fall kan vi hjälpa till med att förbättra arbetsmiljön och förenkla arbetet för all personal som finns på bygget. Förutom att hålla rent och snyggt på bygget kan vi hjälpa till med att ta emot material, fördela och distribuera material på bygget så det flyter effektivt.

 

Finstädning slutstädning ger dig:

– säkrare byggarbetsplats
– ökad trivsel hos personalen
– ökad effektivitet, produktivitet

Byggstäd – grovstädning påbyggarbetsplatsen

– snabbare/effektivare besiktningar.
– smidig/snabbare överlämning till beställaren.
– ökade möjligheter att korrigera fel innan besiktning.

 

Byggstädning

Byggarbetsplatser blir lätt väldigt smustiga.
Vi hjälper till att hålla rent bland arbetsbodar, gångar och andra delar av en byggnaden. Grovstädning, finstädning och slutstädning ingår i arbetet på ett bygge.
Vi erbjuder Byggstädning i Stockholm med omnejd.

Dekalex AB står redo att ge dig råd
Saknar du svar på dina frågor om Byggstäd ?

Boka ett möte utan förpliktelser med vår dedikerade projektledare.